Zorgappartementen zorgvilla Verdi

Zorgappartementen zorgvilla Verdi

In Verdi worden 14 zorgappartementen gerealiseerd. U kunt hier wonen als u over een Wlz-indicatie voor intensieve, lichamelijke zorg beschikt. Bovendien beschikt zorgvilla Verdi over een exclusieve, luxueuze woonvorm.

Verdi is een zorgvilla met allure en voorzien van prachtige, authentieke details, gelegen aan de Rijksstraatweg. 

Zorgappartementen in zorgvilla Verdi
Wonen op een prachtige locatie, in een ruim en licht appartement, waar u tevens de zorg die u nodig heeft ontvangt. Dat kan in zorgvilla Verdi. De appartementen in Verdi bieden een hoog wooncomfort. Ze zijn ruim genoeg om het met eigen meubels en schilderijen tot uw thuis te maken. De zorg die u nodig heeft, wordt door het eigen zorgteam van Verdi geboden. Voor begeleiding en dagstructuur kunnen bewoners van deze zorgappartementen terecht in de ontmoetingsruimte waar een woonassistent zorgt voor gezelligheid en aandacht. Dagelijks worden activiteiten ondernomen, zoals samen een kopje koffie drinken, puzzelen, muziek luisteren of de krant lezen. Alles wordt afgestemd op de wensen van de bewoners van zorgvilla Verdi.

Zorgappartementen exclusieve woonvorm zorgvilla Verdi
Op de eerste etage in deze prachtige zorgvilla biedt ZINN in zeven appartementen een nieuw woonzorgconcept. Een exclusieve woonvorm waarin bewoners met een zeer intensieve, lichamelijke zorg- en begeleidingsvraag kunnen wonen. Een uniek concept. De twee- en driekamerappartementen met balkon vormen samen met een fraai ingerichte gezamenlijke living een exclusieve woonvorm, waarin deskundige zorgprofessionals royaal worden ingezet. 

De appartementen

In zorgvilla Verdi worden twee- en driekamerappartementen gerealiseerd, met een oppervlakte variërend van circa 68 tot 80 m². Alle appartementen hebben een eigen (dak)terras of balkon met een schuifpui. De appartementen met een oppervlakte van 68 m² beschikken over één slaapkamer. De appartementen van 80 m² hebben twee slaapkamers. Elk appartement beschikt over een lichte en royale woonkamer met open keuken, badkamer met douche en toilet, berging en een apart toilet.

De appartementen worden verwarmd en gekoeld door een warmtepompinstallatie. Hiermee blijft uw appartement in de winter comfortabel warm en zorgt dit systeem in de zomer voor de nodige verkoeling. De ramen van de appartementen (met uitzondering van de noordzijde) worden voorzien van zonwering aan de buitenzijde. De appartementen zijn voorzien van vloer- en wandafwerking.
Ook is er in elk appartement een aansluiting voor persoonsalarmering. Zo bent u, in geval van nood, 24 uur per dag verzekerd van hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft.

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik in aanmerking voor een zorg- of huurappartement van ZINN?

Zorgappartement
In uw zorgappartement woont u met een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg). Deze indicatie krijgt u indien het CIZ (Centrum Indicatiestelling zorg) bepaalt dat u 24 uur nabijheid van zorg nodig heeft. U kunt gebruik maken van de gezamenlijke ontmoetingsruimte waar gezelligheid, aandacht en structuur aan de dag geboden wordt.

Huurappartement
In uw huurappartement woont u zelfstandig en krijgt u de zorg die u nodig heeft, vanuit een thuiszorgindicatie. In uw appartement is een persoonsalarmering aangesloten, waardoor u in geval van nood verzekerd bent van de hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft.

Wat kost het om te wonen in een zorg- of huurappartement?

Zorgappartement
Afhankelijk van uw inkomen en eventueel vermogen betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Voor de zorgappartementen betaalt u naast uw eigen bijdrage ook een comforttoeslag. De hoogte van de comforttoeslag verschilt per zorgappartement en kunt u vinden op de tarievenlijst.

Huurappartement
U huurt het appartement van ZINN. De huurprijzen vindt u in de tarievenlijst