Mondzorg

Mondzorg

Bent u niet meer in staat om naar de tandartspraktijk te gaan? Dan komt de tandarts, mondhygiënist of prothese-technicus gewoon bij u. 

Mondzorg voor ouderen
Het mondzorgteam van ZINN Gezondheidszorg is gespecialiseerd in mondzorg voor ouderen. Het team bestaat uit tandartsen, assistentes, mondhygiënisten en een klinisch prothese-technicus. Het team werkt met draagbare apparatuur en komt aan huis in een ZINN locatie in Groningen, Haren en Hoogezand. De dienst is speciaal bedoeld voor mensen die niet meer in staat zijn om bij een tandartspraktijk langs te gaan. 

Samenwerking 
Voorkomen is ook bij tandzorg beter dan genezen. Daarom spelen ook familie en verzorgenden een belangrijke rol bij de mondzorg. Het mondzorgteam werkt daarnaast nauw samen met andere zorgprofessionals van ZINN Gezondheidszorg, zoals de specialist ouderengeneeskunde, de diëtist en de logopedist.

Contact
Bij (pijn)klachten van de mond is het team tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer 050-5852435 of via gezondheidszorg@zinnzorg.nl. Buiten kantoortijden heeft de specialist ouderengeneeskunde van ZINN Gezondheidszorg dienst voor spoedgevallen.