Klus- en tuinservice

Klus- en tuinservice

Heeft u klusjes in en om huis die maar blijven liggen? Zoekt u iemand om u te helpen in de tuin? Dan kunt u een beroep doen op de klus- en tuinservice van ZINN Service.

Een klus is zo geklaard met de klus- en tuinservice. Bijvoorbeeld wanneer uw woning aangepast moet worden. Hierbij kunt u denken aan het weghalen van drempels, het ophogen van de ingang of het aanbrengen van beugels in toilet en douche. De tuin zomer- of winterklaar maken of iets veranderen? Dat is zo geregeld met de tuinservice. Vraag vrijblijvend om advies.
Ook wanneer u in een woonzorglocatie woont en hulp nodig heeft bij onderhoud, montage, of reparatie van persoonlijke eigendommen kunt u gebruik maken van de klusservice.

 

Na de revalidatie van mijn man, moet ons huis aangepast worden.

Mijn man revalideert en mag binnenkort weer terug naar huis. Daar zijn aanpassingen in ons huis voor nodig. Dat moest even geregeld worden, maar hoe? Ik heb ZINN Service om advies gevraagd en werd verrast door de hartelijkheid en persoonlijke aandacht. Dankzij de klusservice zijn de drempels inmiddels verlaagd en kan mijn man weer thuis komen.

Klus- en Tuinservice