Opticien aan huis

Opticien aan huis

Bent u niet in staat om de opticien te bezoeken of wilt u het uzelf gemakkelijker maken? Via ZINN Service komt de opticien bij u thuis.

De opticien werkt met moderne draagbare apparatuur. Uw ogen worden zorgvuldig en uitgebreid bij u thuis gemeten, eventueel inclusief een oogdrukmeting, waarna u een vrijblijvend advies krijgt op maat. De prijzen van de monturen variëren van €69,- t/m €299,-. In geval van service, bijstellen of bestellen van onderdelen komt de opticien vanzelfsprekend bij u langs. Het bijstellen van de bril, kleine reparaties en onderhoud zijn altijd kosteloos.

Eenvoudig aanvragen? Dat kan via het formulier op deze pagina.

Een opticien aan huis bleek dé oplossing voor mijn vrouw.

Het viel mij op dat mijn vrouw steeds slechter kon lezen. Ook de zorgmedewerkers viel het op. Eén van hen bood aan contact op te nemen met een opticien die bij mensen thuis komt. Een dag later kwam de opticien al langs en een week later genoot mijn vrouw weer van het lezen van een boek, dankzij haar nieuwe bril.

Serviceuurtjes 2018

Elke twee maanden heeft de opticien aan huis serviceuurtjes in de ZINN locaties. Hierbij is iedereen welkom voor vragen, advies en het bijstellen van de bril.

Tijd: 15:00 - 16:00 uur Plaats: Restaurant    
De Dilgt De Brink De Burcht De Es
Woensdag 5 december Woensdag 12 december Woensdag 19 december Woensdag 27 december
       
Nieuwe data voor 2019 volgen  z.s.m      

 

Opticien aan huis aanvragen
  • ?