Woonassistent aan Huis

Woonassistent aan Huis

De Woonassistent aan Huis is uw persoonlijke assistent, die regelmatig bij u thuis kan komen om u te helpen en ontzorgen in en om het huis. 

Samen met De woonassistent aan Huis kunt u of uw partner wandelen, boodschappen doen of (samen) koken. Hij/zij kan naar wens (tijdelijk) helpen en ontzorgen in en om het huis.  De woonassistent aan Huis is in dienst van ZINN en weet de weg te vinden in mogelijk gewenste (thuis)zorg, fysio- en ergotherapie. Met de Woonassistent aan Huis haalt u comfort en gezelligheid in huis en bovendien kan hij/zij een signalerende functie voor u en uw familie vervullen.

Waarom een Woonassistent aan Huis?
• Ondersteunt en ontzorgt de familie/mantelzorgers
• Een professionele medewerker die gebruik maakt van de faciliteiten en kennis binnen ZINN
• Houdt contact met familie/mantelzorgers over het welzijn van de cliënt (indien gewenst)

Onze woonassistenten hebben allen een gemeentelijke Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en worden bij ZINN intern geschoold.

Dhr. van Dijken

Marieke ondersteunt mij twee uren in de week in huis en we doen samen boodschappen.

“Ook al ben ik een stukje ouder, het klikt goed met Marieke. Zij ondersteunt mij twee uren in de week in huis en we doen boodschappen. Het leukste vind ik om samen een puzzel uit de krant op te lossen.”, vertelt dhr. van Dijken. Marieke voegt daar lachend aan toe: “Met het internet erbij spelen we wel een beetje vals”. Dhr. van Dijken zette tijdelijk een Woonassistent aan Huis in omdat zijn zoons op vakantie gingen. Na de vakantie bleef de hulpvraag om ondersteuning bestaan. Samen met ZINN Service is gezocht naar een geschikte Woonassistent aan Huis mét humor. Marieke bleek een goede match en sindsdien komt zij wekelijks langs. “Dankzij Marieke hoef ik mijn zoons niet zoveel te belasten. Zij regelen al zoveel voor mij. Het is fijn zo en Marieke is een leuke meid”, zegt dhr. van Dijken.

Tijdens mijn bezoek check ik onder andere de producten in de koelkast op houdbaarheidsdatum, ruim de vaatwasser in en uit en maken we voldoende tijd vrij voor een gezellig samenzijn.

Voor Marieke is het werk als Woonassistent aan Huis een nieuwe uitdaging: “Ik merkte dat ik graag betekenisvol werk wilde doen naast mijn huidige baan. Een vriendin vertelde mij over Woonassistent aan Huis en heb direct gesolliciteerd. Het werk als Woonassistent aan Huis bevestigde mij dat ik het heel prettig vind om een ander te helpen. Ik krijg er veel voldoening. Tijdens mijn bezoek check ik de producten in de koelkast op houdbaarheidsdatum, ruim de vaatwasser in en uit, leeg de prullenbak en maak het toilet schoon. Daarnaast drinken we samen koffie en doen we boodschappen. De tijd vliegt voorbij!” Via een groepsapp heeft Marieke contact met de familie. Dit werkt voor beide prettig.

Kosten

Pakket A = iedere week 2 uur, per week betaalt u € 53,-
Pakket B = iedere week 3 uur, per week betaalt u € 80,-
Pakket C = iedere week 4 uur, per week betaalt u € 105,-
Pakket D = kortdurend, bijvoorbeeld tijdens vakantieweken.
Op basis van een uurtarief van € 29,95.

Voor eventuele extra diensten en service die via ZINN worden geleverd ontvangt u vooraf een heldere en geheel vrijblijvende prijsopgave. Voor avond- en weekenduren berekenen wij een toeslag van respectievelijk 15% en 20%.