Woonassistent aan Huis

Woonassistent aan Huis

Wandelen, boodschappen doen of samen koken. De woonassistent helpt en ontzorgt u naar wens in en om uw huis. De woonassistent biedt u comfort en gezelligheid. 

De woonassistent ondersteunt en ontzorgt

Niets is zo fijn als een prettig thuis. Een thuis waar u zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en waar u zich veilig voelt. Met de Woonassistent aan Huis haalt u comfort en gezelligheid in huis. Daarnaast heeft de woonassistent een signalerende functie voor u en uw familie als u dat wenst.
De woonassistent kan u ondersteunen bij: 
•    Koken
•    Boodschappen doen 
•    Halen van medicatie 
•    Voorbereiden van maaltijden
•    Activiteiten of samen een spelletje doen
•    Lichte huishoudelijke activiteiten


Een vertrouwd gezicht
Voor Dhr. van Dijken is woonassistent Marieke een ondersteuning die hij niet meer wil missen. Marieke begon als tijdelijke Woonassistent aan Huis in de vakantie van zijn zoons  Inmiddels is Marieke een vertrouwd gezicht.

Dhr. Van Dijken: ‘Samen met ZINN Service is er gezocht naar een geschikte woonassistent met humor. Ook al ben ik een stukje ouder, het klikt goed met Marieke. Zij ondersteunt mij twee uren in de week en we doen boodschappen. Het leukste vind ik om samen een puzzel uit de krant op te lossen. Dankzij Marieke hoeft ik mijn zoons niet zoveel te belasten. Zij regelen al zoveel voor mij. Het is fijn zo en Marieke is een leuke meid.’ 


Scholing en samenwerking
De Woonassistent aan Huis is in dienst bij ZINN en daardoor goed op de hoogte van de mogelijkheden voor (thuis)zorg, fysiotherapie of ergotherapie. De woonassistenten volgen een interne scholing bij ZINN en hebben allemaal een gemeentelijke Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


Een woonassistent bij u thuis?
Bent u benieuwd wat een woonassistent voor u kan betekenen? Neem dan contact op om uw wensen te bespreken of maak gebruik van de verschillende standaard pakketten. 

Woonassistent aan Huis

Het is betekenisvol werk.

Ik merkte dat ik graag betekenisvol werk wilde doen naast mijn huidige baan. Het werk als Woonassistent aan Huis bevestigde mij dat ik het heel prettig vind om een ander te helpen. Ik krijg er veel voldoening van. Tijdens mijn bezoek controleer ik de producten in de koelkast op de houdbaarheidsdatum. Ik ruim de vaatwasser in en uit, leeg de prullenbak en maak het toilet schoon. Daarnaast drinken we samen koffie en doen we boodschappen. De tijd vliegt voorbij. Via een groepsapp houd ik contact met de familie.